2013. április 24., szerda

Díjat kaptam:)

Jaj, hogy én hogy örülök!!! Ma láttam, hogy van egy új követőm, ami már boldoggá tett, de aztán láttam, hogy egy megjegyzéssel is megajándékozott! Nagyon ritkán kapok megjegyzéseket, így már ez is öröm volt, de aztán láttam, hogy ez a kedves Belli, az www.ablakom.blogspot.hu írója ajánlott nekem egy díjat! Hú, de boldog lettem!!! Olyan kedves dolog ez így bloggerek között és szerintem szuper, hogy vannak emeberek, akik nem versenytársat, hanem egy kedves "szomszédot" látnak a másikban! Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm és holnap eleget is teszek a kötelességeimnek, csak a Nagy még várja a meséjét, így mennem kell:) Addig dédelgetem magamban ezt a kedves kis képet:)
 puszipsuzipuszi






Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat!
2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról...!

Akiknek ajánlom:
1. Tesómnak, a www.fittesegeszsegesleszek.blogspot.com írójának, aki úgy döntött, hogy blogot kezd írni arról, hogy ő hogyan küzd meg a felesleges kilókkal. Bár ő nagyon csinos, így számomra érthetetlen a "koplalása", az írásai biztosan sokaknak erőt adnak, hogy neki lássanak az alakformálásnak.
2. Kedves barátnőmnek, Gabinak a www.franciacsomo.blogspot.hu írójának, aki gyönyörű keresztszemes hímzéseivel kápráztat el bennünket.
3. Kedves követőmnek, Dórinak, a www.pihepotty.blogspot.hu írójának, akinek zseniálisan kedves munkái vannak és szuper tehetséges!
4. Szintén egy kedves követőm, Ildi, aki valami olyasmivel foglalkozik, ami nálam a "vakfolt", vagyis a varrással, de ahogy elnéztem, ő igencsak ért hozzá! www.imadokvarrni.blogspot.hu

És ajánlanám még az én kedves, "öreg barátnémnak", www.mezeskalacs.blogspot.hu írójának, Ildinek is, aki három gyerkő, munka és egy kisebb állatfarm mellett csodálatos finomságokat készít!

Köszönöm neked Belli, hogy ezt megosztottad velem, mert általad elkezdtem kalandozni a bloggerek világában és hihetetlen, hogy mennyi fantasztikusan ügyes ember él ebben az országban:)

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Belli lévén találtam ide...sok szép dolog van összegyűjtve!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gratulálok a díjhoz, és teljesen meg vagyok hatódva, hogy engem is megjelöltél a díj ajánlásánál. Köszönöm szépen, csodás napot okoztál nekem ezzel. Sajnos épp betegen itthon kúrálódom, de neked köszönhetően már jobban is lettem :D Köszönöm szépen még egyszer, és neked is gratulálok! Szépséges napot! Dóri-pihepötty

    VálaszTörlés
  3. Szeretettel gratulálok Neked, és nagyon szépen köszönöm hogy rám is gondoltál!:)Köszönöm a sok jó ötletet is, amit a blogodon közzé teszel, nagyon szívesen olvaslak mindig! :)

    VálaszTörlés