2012. november 30., péntek

Karácsonyi készülődés

Decemberben Bolhapiacot szervezünk és úgy gondoltam, kipróbálom, kelendő-e a kreativitásom. Készítettem néhány koszorút, képet és egy órát is, de lesz még narancslekvár főzés és karácsonyfadísz készítés is. Az az igazság, hogy nálam nem az alkotó munkát kellene megfizetni, hanem azt, hogy utána összepakolok.... Iszonyatos káosz volt itthon két napig, de szerencsére türelmes férjem van, így nem cserélt le egy háziasabb menyecskére:) Imádom én a házimunkát, de most úgy érzem, hogy beleőrülök az egész napos pakolásba, takarításab, vasalásba stb. stb. stb. DE: az alkotómunka kikapcsol és feltölt egyszerre, így magasról teszek a rendtlenségre:)

Nem volt időm lépésről-lépésre fotózni, így csak eredményt láthattok és talán nem is kell megmagyarázni az elkészítését, hiszen ránézésre megmondható, hogyan készültek.

A koszorúkhoz szalmakoszorú alapot használtam, mert egyrészt nagyon olcsó (190 Ft/db), másrészt itt nem is volt más per pillanat.... Mivel piros pöttyös mániás vagyok, így készült két igazán egyedi karácsonyi koszorú, ami valószínűleg csak nekem tetszik majd, de legalább nekem NAGYON!!! A díszítő virágok egyébként vattakorongok, amit gombostűvel rögzítettem.
Kellett egy kaspó is....

Meg egy kis ez+az...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése