2014. január 4., szombat

Új év, új kezdet

Először is Boldog Új Évet kívánok minden kedves és kedvetlen Olvasómnak!!! A kedvetlen azoknak szól, akik esetleg még mindig a szilveszteri party hatása alatt állnak és esetleg még fejfására panaszkodnak! Remélem, hogy ez az év jól alakul mindenkinek és hoz majd olyan meglepetéseket, amitől boldogabbak lesztek! Kívánom, hogy legyenek céljaitok és tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy ezek valóra válljanak!!!
 A főiskolán mondta egy tanárom (Nagy Sándor), hogy ne az legyen a cél, hogy legyen egy nagyobb TV-nk, mert ez nem cél! A cél az, amikor el akarsz érni valamit, feljebb akarsz jutni, meg akarsz valamit valósítani önerőből, a saját tudásodból, képességeidből. Engem ezzel úgy megfogott, hogy hiába telt el 10 év az államvizsga óta, a mai napig látom magam előtt, ahogy ezt elmondja! Az én céljaim az anyasággal kezdődtek, majd ez idő alatt bontakoztak ki az álmaim, vágyaim, amelyek érdekében azóta lépcsőről-lépcsőre haladok felfelé, hogy egyszer azt mondhassam, megvalósult minden, amit elképzeltem és ami rajtam múlott! Lassú ez az út, sokat kell még tanulnom és fejlődnöm, jönnek új/más célok, így ezt az évet az önfejlesztésnek, önmegvalósításnak szeretném szentelni.
A blogon is újítani készülök. A mostani bejegyzéseim olyan zanzásítottak, sokat írok magamról és a családomról, de keveset az egyes darabok elkészítéséről. Így most szeretnék kicsit jobb, mások számára "hasznosabb" blogger lenni, aki nem egyszerre akar 10 dolgot megmutatni, hanem mutat inkább egyet, de azt részletesen, használhatóan. Ezek főleg a saját munkáimmal kapcsolatosan értendőek, mert úgy gondolom, hogy szükség van olyan képekre, oldal ajánlásokra, amelyek titeket és engem is inspirállnak majd és szeretném majd az egyesületünk munkáit továbbra is bemutatni, mert szerintem hasznos lehet azok számára, akik hasonló munkát végeznek. Nem vagyok és talán nem is leszek profi blogger, de nem is azért vagyok itt, hogy menő blog legyen a kreatív ötletbörze, hanem azért, hogy ötleteket adjak azok számára, akik kézműveskedni szeretnének. A helyesírás továbbra sem az erősségem és már a szemem is romlott, így előre is elnézést kérek azoktól, akik nem bírják a hibákat, mert itt bizony szokott lenni belőlük:)
 A feladat nem egyszerű, mert a kedvenc családomnak akkor is kevés lennék, ha 3 lenne belőlem, még akkor is, ha a hangom néha 4 emberét kiteszi, de ebben az évben még itthon szeretnék lenni a Picikével egy jó darabig, így ezt az időt igyekszem maximálisan kihasználni az önmegvalósítás területén, amiben reményeim szerint ők és a kávé is partnereim lesznek. Azt még nem tudom, hogy mikor és hová megyek majd vissza dolgozni, de most még nem is érdekel. Most még itthon vagyok, nagyon jól vagyok és tele vagyok tervekkel és ötletekkel!
 
A jövő héten kezdem is mezeskalacskonyha teás dobozásnak átalakításával a munkát, majd lesznek újabb dobozok, átalakul majd a lányok kézműves sarka a nappaliban, a hálóba új képek kerülnek, készítek majd egy órát csipkével, lesznek díszes vállfák és még sorolhatnám, de úgy néz ki, hogy lesz még egy-két feladat, ami rám vár és ami talán egy nagyobb lépcsőfok lehet majd a pályafutásomban. Az AgnesS Design oldalamat a facebook-on szeretném ebben az évben népszerűbbé tenni, főleg a dobozaimat, mert ezeknek nemcsak a szépsége és a funkcionalitása a jelentős, hanem az is, hogy újrahasznosításon alapulnak, ami az egyik legfontosabb feladatunk a jövőnk érdekében. Szerintem...
Szóval megújulok és remélem, hogy tetszik majd Nektek is! Meg azt is, hogy ezt valóban meg tudom majd valósítani....
Kezdjük egy kis összegzéssel, majd hamarosan jönnek új süti receptek, amelyek nélkül mi már élni sem tudnánk, majd jönnek az újdonságok és persze a Kabócák:)
 
Köszönöm az eddigi figyelmeteket, főleg Flórának, Bellinek, Hétalvókának és Mézeskalácskonyhának, meg a barátnőimnek és azoknak, akiket nem ismerek, de ők engem igen:) Nagyon jól esett az a néhány megjegyzés, esetleg e-mail, amit kaptam Tőletek és az is, amikor az oldal megjelenítéseim "rekordokat" döntögettek és remélem, hogy a jövőben is lesznek hasonlók, mert ezek visznek előre:) Na, de kezdem is a munkát, mert most csend van és nyugalom és a "főnökeim" nyugovóra tértek!


2 megjegyzés:

  1. Jó munkát, örömöt, elégtételt, és a célok elérését:)!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nagyon kedves vagy!!! :) Hasonlóan jókat kívánok Neked is:)

    VálaszTörlés