2011. február 21., hétfő

Köszönet Mrs. Mézeskalács konyha!

Ezt a díjat kedves ismerősömtől, a Mézeskalács konyha blog szerkesztőjétől kaptam! Nagyon megtisztelő volt és nagy örömmel töltött el, hogy vannak bloggerek, akik díjazzák a másik munkáját! Így gratula a kitalálóknak is!


Van néhány szabálya is a díjnak:

1. Köszönd meg annak akitől kaptad
2. Tedd ki a logót a blogodra
3. Linkeld be akitől kaptad
4. Add tovább további hét blogodnak
5. Linkeld be őket
6. Hagyj náluk bejegyzést, értesítsd őket
7. Árulj el magadról hét dolgot

Az utolsóval kezdem:
1. Imádom a piros pöttyös bögréket, ezért ha elutazunk valahová, mindig veszek egyet emlékül. A legutóbbit éppen akkor sikerült, amikor Nánási Pál elvette feleségül Ördög Nórát Tihanyban a lányom születésnapján és mi láthattuk őket!
2. A gyermekprogramok szervezése közben érzem igazán jól magam. A gyermekek közössége olyan őszinte, kedves és elvárások nélküli, hogy sohasem érzem azt, most méregetnek vagy a hibáimat keresik.
3. Ha sok bennem a feszültség, alkotnom vagy takarítanom kell és máris könnyebb a lelkem!
4. A lányom születése előtt nem mertem szeretni teljes szívemből senkit, mert féltem a csalódástól! Amióta megvan, a szívem az övé és jobban szeretem, mint saját magamat!
5. Ha rangsorolnom kellene az élvezeteket, nálam abszulút az evés nyerne, mert imádok enni!!!
6. Szeretek tanulni.
7. Olyan ember akarok lenni, aki pozitív változást hoz mások életében. Ezért nem félek dícsérni és bátorítani még akkor sem, ha másik azt hiszik, csak megnyerő akarok lenni! Én támogató, oltalmazó, "útnak indító" akarok lenni, aki segít kilépni a szürke hétköznapokból!

Nem tudom hány hónap kellett hozzá, hogy felfedezzem, valójában egy gyermekkori jó barátnőm a blog szerkesztője, aki egy kellemes kis faluban nevelgeti 3 gyönyörű kislányát. Aztán hogy mikor jut ideje sütni-főzni és még blogot is kezelni, na azt ne kérdezzétek!

Az általam látogatott kézműves blogok:

1 megjegyzés: